Medium Berith

Provapå-mediumkurs sön 19/9 2021

Endagskurs/andlig dag som vänder sig till Dig som kanske bara är nyfiken eller behöver verktyg för att hantera din medialitet i vardagen. - Har Du fått ett nyväckt intresse eller länge funderat men inte riktigt vågat ta steget, så ta möjligheten att prova-på!  I de vackra omgivningarna på Kållandsö där innanhav möter skog finns jag, och där håller jag även mina kurser. Jag vill att du även ska få en fin naturupplevelse på din andliga dag jämte mat man mår bra och blir glad av!

Jag följer noga utvecklingen och de bestämmelser och rekommendationer som är betr. Covid19 

Eftersom det är en prova-på-kurs lär jag ut från grunden och det finns inga krav på prestation! Du får ett kompendium på faktadelarna och ett intyg på innehåll och deltagande 

(Den här kursen är väldigt "basic", så har Du viss erfarenhet rekommenderar jag i stället att gå mediumkurs mix)

 Kursens innehåll: 

  • Jag berättar lite om mig själv och min väg till mediumskapet

  • Ljus och beskydd. Lär dig lägga det över dig själv och andra

  • Medialitet i vardagen

  • Guider. Lär dig få kontakt med Din guide

  • Chakran. Lär dig Chakraöppning och viktigast stängning

  • Guidad meditation. Jag leder en guidad meditation

  • De som vill provar på att agera medium/sitter

  • Frågestund

  • Dagen avslutas med att jag håller 1 timmas seans 16.00-17.00 för kursdeltagarna!

 När och var: kursen hålls sön. 19 sept. 2021 kl 10.00-17.00 hemma hos mig på Kållandsö Odensvik 51, 531 99 Lidköping 

Pris: 750 kr inkl moms. I priset ingår förtäring under hela dagen: Vi börjar med förmiddagsfika: kaffe/the och hembakad smörgås. Jag ger en lättare lunch i form av matig sallad, paj eller soppa (få se vad jag känner för, meddela specialkost i god tid) Eftermiddagsfika blir kaffe/the och hembakad kaka.

 Anmälan och betalning: Du anmäler Dig genom att ringa mig på tele 070 54 34 027, eller fylla i kontaktformuläret under flik kontakt här på min hemsida. Skriv då fullständigt namn och adress, samt telefonnummer. Meddela särskilt att det är denna kurs du vill gå! Jag skickar då faktura jämte information, varav anmälningsavgiften 250 kr inbetalas omgående och resterande 500 kr senast 10 dagar innan kursstart, dvs: 2021-09-09. Anmälan är bindande och anmälningsavgift/kursavgift återbetalas inte om du skulle få förhinder oavsett orsak, men kan användas till annat kurstillfälle eller dyligt. Skulle jag ställa in kursen pga för få deltagare, ändrade regler pga Coronatider mm återbetalas självklart anmälningsavgift/kursavgift! (OBS ni som anmält er och betalat  kurs 5/42020 men lämnat återbud själva får även gå denna kurs som ersättning, men anmäl er som vanligt och tala om att det är ersättning för kursen 5/4 2020)

Vill du ha möjlighet att samåka, hör av dig i god tid!

Välkommen med Din kursanmälan!

Berith Lidberg, cert. medium.

Berith Lidberg, cert. medium. Möt mig i de vackra omgivningarna på Kållandsö!