Medium Berith

Om mig...

Jag heter Berith Lidberg och är certifierat medium. Bor tillsammans med make på Kållandsö: adress Kållandsö Odensvik 51, 531 99 Lidköping. Här tar jag emot för privatsittningar, Tarotläggningar, medial konstmix, Tarotkurser, Runkurser, kurser för personlig utveckling m.m.

Har alltid varit andligt intresserad. Jag hade en del mediala upplevelser som tonåring men hade då inte kunskapen om hur jag skulle hantera detta utan "bad att få slippa", vilket jag så småningom gjorde, men det dröjde ganska många år. Däremot har jag hela tiden varit nyfiken och intresserad av "det mediala" och därför läst mycket, samt följt utvecklingen under hela livet. ca 1988 utbildade jag mig inom TM-meditation. Jag gick kurser i healing 1991 med Reiki1 och Reiki2.

2005 tyckte jag tiden var mogen att  återuppta min medialitet.

 För mig var det viktigt att utbilda mig hos ett medium som arbetar enligt internationella riktlinjer, och som jag kan känna förtroende för. Efter visst letande och provande så hittade jag Annica Gustavsson i Vinninga som jag upplever som både jordnära och seriös. Jag började gå kurser för Annica 2005 och hösten 2007 fick jag mitt träningskort. Jag har fortsatt utveckla mig och har haft verksamheten på fritiden under många år, men det är först sedan år 2010 som jag ägnar mig helt och hållet åt min medialitet.

År 2010 erhöll jag mediumcertifikat vilket innebär att jag har kunskaper att arbeta som medium enligt internationella riktlinjer. Nu lär jag andra mina kunskaper jag fått genom utbildning, erfarenhet och medial utveckling, men utveklat på mitt sätt, Se resp flik! 

Större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med att ge råd till andra. Jag vill fortsätta vägleda människor på ett kärleksfullt och seriöst sätt inom mitt mediumskap. För mig är det viktigt att göra ett så bra jobb som möjligt när jag ger kurser, vägleder andra genom Tarotkorten eller är en kanal för andevärden vid privatsittningar, håller medial mix med konstverk m m. De erfarenheter jag fått i livet bär jag med mig i kursverksamhet m m. 

Ring 070 54 34 027 för bokning o ytterligare info!

 

Förutom "det mediala" så gillar jag att umgås med familj och vänner, måla akvarell och utöva Zhineng Qigong.