Medium Berith

Vägledning genom Tarotkorten

I mer än 18 år har jag väglett flera tusen personer genom Tarotkorten. Både hemma hos mig, per telefon och på mässor. Det är både intressant, utvecklande och roligt. Det är viktigt att Du fått svar på dina frågor. Många har uttryckt "detta är ett bra sätt att komma vidare och framåt, nu vet jag hur jag skall göra!    

 

 Under större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med rådgivning till andra personer, därför hoppas jag att även mina erfarenheter skall vara till stor nytta för Dig!

Vägledning genom Tarotkorten hos mig:

Under minst 1 timma har Du min fulla uppmärksamhet då jag vägleder Dig genom Tarotkorten. Du har ju själv kontroll över Ditt liv, men korten kan ge en bra vägledning om Du t.ex. står inför ett vägval eller hur du skall komma vidare. Du kommer till mig på Kållandsö. Pris 700 kr. Betalning med swish till mitt swishnummer: 0705434027 senast dagen innan. Kontant mot kvitto, eller minst 3 bankdagar innan per bg 825-6414, se nedan.

Jag erbjuder Tarotrådgivning även per telefon. Samma pris: 700 kr. Det går till så att Du först ringer mig för att boka en tid. Du betalar med swish senast dagen innan, eller bg men då minst 3 bankdagar innan, skriv förnamn och bokningsdatum i meddelandefältet. Du ringer upp mig på avtalad tid (därefter kan jag ringa upp Dig om du vill) och jag ger vägledning minst 1 timma. Välkommen att höra av dig!

 

På mässor:

När jag lägger Tarotkort på mässor m.m. är det i regel under 20-minuterspass. Pris beroende på mässförutsättningar.

Vill Du också lära Dig att ge vägledning till andra? Gå då min Tarotkurs! Du erhåller kompendium och diplom på genomgången kurs.

Se under flik Tarotkurs. 

 

Min önskan är att kunna vägleda Dig genom Tarotkorten på ett så bra och proffessionellt sätt som möjligt så Du upplever att min vägledning har fört Dig framåt.