Medium Berith

Rena energiekroppen.                Energistädning (hemsökta hus)

Stonehenge.

Rena energikroppen från tung energi.

Känner Du dig håglös eller att du har låg energi?

Qèroindianernas uråldriga kunskap från Inkamästarna menar att det finns ingen "negativ" energi utan i stället tung och lätt energi. Har vi samlat på oss för mycket "tung" energi tröttar detta ut oss.

Jag renar Din energikropp från tung energi och lär dig de tre basteknikerna för detta så du kan göra det själv i fortsättningen. Du får med Dig skriftlig information hem. OBS går även per telefon, skickar då kompendium i efterhand

Pris: 700 kr, 1 timma. 

Energistädning (hemsökta hus)

Känns det inte riktigt bra där Du bor?

Ibland kan ett hus vara hemsökt av objudna gäster. Har Ni någon/något som ställer till oreda, eller känns det kanske som om Du vore iakttagen?

Jag har energirenat/rensat i mer än 250 hem i över 14 års tid, de allra flesta på plats förståss och kanske 20 st per telefon.  under hela tiden berättar jag vad jag får upp, ger råd och meddelar budskap, hjälper objudna gäster över till andra sidan. Renar och rensar energier så det känns bra hemma hos dig igen!  Skulle något hänga kvar (händer ytterst sällan) så åtgärdar jag det de två följande dagarna per distans (ingår) 

Jag hjälper gärna till så Ni får lugn och ro igen. Jag gör hembesök så att gästerna går dit där de hör hemma och gör samtidigt enenergirening. (beräkna 1-2 timmar totalt) Pris: 1 200 kr oavsett tid + reseersättning f.n. 30 kr/milen. Betalas på plats. Har swish!